Utisci klijenata

 

Marina

Sinoć je Ana predložila da napišem svoje utiske nakon nekoliko meseci rada sa njom. Prvo sam odbila, a zatim rekla da ću pokušati. Ovaj jednostavan zadatak je za mene bio velika promena jer je trebalo ne plašiti se grešaka, ne osuđivati, već sa radošću izražavati svoje emocije i ispričati slobodno svoje lično iskustvo. Mnogo sam patila tokom prethodinih godina zbog iznenadnog gubitka brata, zatim nećaka, a potom i oca. Oduvek sam verovala da se ljubav može roditi i iz negativnih iskustava, ali su mi za to nedostajali alati. U radu sa Anom sam to dobila. Otkrila sam svoju istinsku suštinu ljubavi, naučila da konačno oprostim, otpustim bes i osudu prema onima koji uzrokovali toliku patnju i pre svega sam otpustila osećanje krivice. Od tad sam počela da volim i duboko cenim sebe postajući svesna svog cilja – da volim druge bez očekivanja. Shvatila sam da je taj bol krenuo od mene, da je moj um izazvao negativne misli koje su hranile strah i blokirale moje postupke. Na kursu sa Anom sam stupila u kontakt sa sobom, počela da prepoznajem emocije, živim ih i otpuštam.
Tо me je učinilo mnogo jačom, osetljivijom i doprinelo fantastičnom susretu sa sobom i ljudima sa kojima sam stupila u kontakt. Ne želim ovom pričom da kažem da nemam teških perioda, ali se promenio moj pristup u gledanju i suočavanju sa svakodnevnim izazovima. Postala sam glavni akter svog života. Mnogo sam zahvalna Ani i svim ljudima koji su njihovo iskustvo delili sa mnom.

Guido

Ana u svom radu pristupa klijentu sa velikom pažnjom i profesionalnošću. Pomogla mi je da preduzmem još jedan važan korak za sebe, suočim se sa lažnim uverenjima i mogućnostima usvajanja sopstvene istinske moći.

Silvia

Provela sam predivne dane u radu sa Anom, tokom kojih sam u potpunosti osetila i doživela sebe i istinski spoznala svoje unutrašnje bogatstvo. Hvala.

Anna

Trodnevna radionica mi je donela divno i dragoceno iskustvo tokom kojeg sam delila sa drugima radost, tugu,ljubav i lakoću. Sve ih nosim u srcu a Ani se zahvaljujem na znanju, iskustvu i svim korisnim stvarima koje je nesebično podelila s nama.

Hvala Ana za vaš profesionalizam, za vaš osmeh i angažovanje, za to koliko ste uspeli da me upoznate sa mojim istinskim „ja“. Još jednom hvala sa dane pune emocija koje sam proveo sa vama. Hvala na svemu.

Antonio

Sećanje na to ko smo bili je posebno iskustvo koje mi je omogućilo da shvatim šta moj um može kako bih verovala i sagledala stvarnost. Sve to mi je omogućilo da mnogo bolje razumem ponašanja ljudi koji su mi bliski, da se zaštitim, kako sada, tako i u budućnosti, od verovanja koja me ograničavaju.

Sonja

Lepo iskustvo i moja preporuka svima koji žele da ponovo otkriju sebe.

Francesca

Sećanje na to ko sam bila je iskustvo prepuno pozitivnih emocija koje su mi omogućile da stupim u kontakt sa mojom dušom, sa mnogo energije i samopouzdanja.

Marina

Divno je ponovo otkriti vrednost ljubavi u svom životu. Ponekad je uzimamo zdravo za gotovo, ali tek nakon kursa „Seti se ko si“ shvatam kolika se vrednost može dodati našim životima i doneti nam pozitivnu energiju.

Valerija

Ja sam entuzijasta. Osećala sam podršku od Ane toom kursa koji je intenzivan i veoma izazovan. Ne dozvoljava vam da pobegnete ili se sakrijete iza izgovora. Uvek možete da se obratite za savet, pomoć, vrlo konkretnu i praktičnu, sa preciznim ciljevima. Od Ane i cele grupe sa kojom sam radila osetila sam jedinstvo i snagu.

Luigia

Učestvovala sam u mnogim edukacijama ličnog razvoja koji su mi pomogli da danas u pedesetoj godini živim u miru, ali iskustvo koje sam imala sa Anom je učinilo da osećam radost i ljubav u sebi. Zahvalna sam joj na tome što je ovaj kurs vodila na fantastičan način.

Irma

Upoznala sam Anu nekoliko dana pre početka kursa i odmah me je dotakla energijom, svojom pozitivnošću i transparentnošću. Svima preporučujem njen kurs.

Daniela

Ana je trener koji ume da motiviše. Pored nje sam otkrila nove stvari o sebi koje su do tad bile dobro skrivene .Sada imam alate da budem bolja i živim u potpunosti.

Iaia

Draga Ana, duboko sam vam zahvalna na predivnom putovanju kroz koje smo zajedno prošle. Divan je osećaj kad se osećate dobrodošlo, a divna je i vaša toplina sa kojom ste nam prišli i ulili poverenje. Bili ste divan i kompetentan vodič koji mi je ukazao na neke nove veze i činjenice mog života i nove mogućnosti suočavanja sa izazovima. Osetila sam se shvaćeno i prihvaćeno. Sastanak sa trenerom poput vas duboko obogaćuje život i svima bih vas preporučila. Pored vas sam se suočila sa stvarnim promenama. Hvala vam što postojite.

Sa ljubavlju Serena

Ovo je prvi kurs koji radim i u kojem zaista živim iskustvo. Ana je vodila kurs sa velikim autoritetom i velikim, otvorenim srcem. Vrlo sam entuzijasta sa svim onim što sam doživela, poput razmene i osećanja ljubavi sa prisutnima. Pomerila me je promena koju sam osetila prvog dana, što pokazuje koliko je duboko ovo iskustvo.

Andrea

Tokom kursa koji sam prošla sa Anom dobila sam novi pristup životu. Počela sam da uviđam pozitivne aspekte poteškoća sa kojima sam se suočavala i shodno tome pronašla pravu strategiju da ih rešim. Promenila sam i pristup porodičnom i društvenom životu. Sad mogu odmah da vidim rešenje problema. Sposobna sam da oslobodim svoje emocije, kako na poslu, tako i van njega.То mi je omogućilo da se osećam bolje u svojoj koži. Kurs je učinio da se osećam dobro jer me je vodio do mentalne ravnoteže. Osećam mentalnu snagu i sposobnost da promenim dosta toga.

Diego

Kažu o radu sa Anom

Intezivno Smirujuće Prosvetljujuće
Ohrabrujuće Donosi znanje Ojačava
Pouzdan Podstiče na razmišljanje Osećajan
Dobrobit Stimuliše Daje nadu